Aktuelt nå
NorskEnglishDeutsch
Sitemap Her er du: Aktuelt nå

Byggeklare hyttetomter ved sjøen


17.11.11 - Firma Albert Collett tilbyr byggeklare hyttetomter ved sjøen i Opløfjorden

Firma Albert Collett har over lengre tid arbeidet med å få ferdigstilt det nye hyttefeltet ved Langneset i Opløfjørden like vest for Salsbruket. - Den nedre delen av feltet er nå ferdig, den første hytta er helt ferdig og 2 andre er under bygging.
 

 
 
Feltet ligger mot sørvest med flott utsikt over Opløfjorden og hvor Folda kan skimtes i det fjerne. Tomtene ligger i nærheten av sjøen og det er ført frem vei, vann og kloakk til tomtegrense.
 
Første byggetrinn av feltet består av 4 tomter. Av disse er 3 allerede solgt, og det er flere interessenter som nå vurderer eventuelt kjøp av den gjenværende tomtene.
 
Utformingen av feltet og de enkelte tomtene fremgår av skissen nedenfor. - Her er det tomtene T3, T4, T5 og T6 som nå er ferdigstilt, og av disse er det nå bare T3 som fortsatt er ledig for interesserte kjøpere.
 
 
 
 
Tomtepris for T3 er satt til kr. 175.000,-. I tillegg må kjøper dekke alle offentlige omkostninger i forbindelse med overdragelse av tomt. Videre må kjøper også dekke påkoblingavgift til kommunen for vann og kloakk (ca kr. 9.000,-) før hytte kan tas i bruk.
 
Interesserte bes ta kontakt for ytterligere informasjon. Bruk gjerne epost-adressen firmapost@collett.no eller kontakt oss pr telefon 742 87101
 

Aktuelt nå

20.01.08 - Fyring med selvhogget ved er veldig lønnsomt, og nå er det tid for å dra til skogs

Les mer...

17.11.11 - Firma Albert Collett tilbyr byggeklare hyttetomter ved sjøen i Opløfjorden

Les mer...

For nedlasting


 
© Copyright Firma Albert Collett ANS   Bangsundvegen 37   7822 Bangsund